Počela naplata SMS servisa Bus plusa

Bez autora
Sep 16 2012

Usluga informisanja putnika o dolasku vozila javnog prevoza na stanicu, poznata kao “sms servis”, koja je prethodnih šest meseci bila besplatna, od danas se naplaćuje. Preduzeće “Bus plus” je saopštilo da će cena poruke za korisnike Telekom i Vip mreže iznositi 2,5 dinara bez PDV, dok će korisnici Telenora za ovu uslugu izdvajati tri dinara bez PDV.Pozivom na *011*kod stanice# putnici mogu da saznaju koliko stanica su udaljena po dva vozila svih linija koja pristižu.

Počela naplata SMS servisa Bus plusaUsluga informisanja putnika o dolasku vozila javnog prevoza na stanicu, poznata kao “sms servis”, koja je prethodnih šest meseci bila besplatna, od danas se naplaćuje.

Preduzeće “Bus plus” je saopštilo da će cena poruke za korisnike Telekom i Vip mreže iznositi 2,5 dinara bez PDV, dok će korisnici Telenora za ovu uslugu izdvajati tri dinara bez PDV.

Pozivom na *011*kod stanice# putnici mogu da saznaju koliko stanica su udaljena po dva vozila svih linija koja pristižu.

Pored toga, na linijama 7, 17, 23, 29 i 95 moguće je dobiti i podatak o nailasku vozila u minutima.

U saopštenju preduzeća se dodaje da je ova usluga do sada naišla na veliko odobravanje građana. U proteklom periodu dnevno je beleženo u proseku 800.000 upita za obaveštenje o nailasku vozila.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik